Wiljami Technologies Oy

Lassilantie 12
62100 Lapua
Finland

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
+358 44 770 0546

 • Kontaktbild

  Juha Lahtinen

  VD
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  Telefon: +358 500 365 851

  Juhalla on monipuolinen kokemus teknologiateollisuudesta, maatalouskonekaupasta sekä kansainvälisestä myynnistä. Uskon pitkäjänteiseen yhteistyöhön liiketoimintakumppanuuksissa, rehellisyyteen sekä maalaisjärjen käyttöön. Olen tehnyt vientikauppaa yli 50 maahan ja tämä kokemus on antanut hyvän kuvan liiketoiminnasta erilaisissa ympäristöissä sekä käytännön kokemuksen toimivan yhteistyön tärkeydestä.

 • Kontaktbild

  Pekka Päivärinta  While leading the PehuTec´s R&D service business, Pekka has been looking for new innovations where new technologies or good engineering can create added value to Finnish industries. He has been contributing to starts of several new businesses, like Wiljami grain moisture measurer. Pekka has been innovating the moisture measurement solution and leading go to market activities to Finland’s farming market. Currently he is a member of company board in Wiljami Technologies.

 • Kontaktbild

  Juha Ranta-Nilkku  Juha Ranta-Nilkku, joka on PehuTecin Ylivieskan tuotekehitysyksikön päällikkö, on ollut merkittävä rooli Wiljami kosteusmittari-innovaation määrittelyssä, sen kehittämisessä ja tuotteistuksessa. Hän on vastannut mittarin kehitystoiminnasta. Juha tuntee tuotteen läpikotaisin ja sen käytön asiakkaan kuivureissa. Hän toimii yhtenä Wiljami Technologiesin hallituksen jäsenenä.

 • Kontaktbild

  Juhani Leppänen  Juhani Leppänen on valmistellut Wiljami Technologies yrityksen suunnittelua ja toiminnan aloittamista. Hänellä on pitkä elektroniikan ja ohjelmistoteollisuuden kokemus tuotekehitys-, tuotehallinta- ja kaupallistamisen tehtävistä. Juhani toimii tällä hetkellä Wiljami Technologiesin hallituksen puheenjohtajana ja on avustamassa tuotteen edelleen kehittämisessä ja kaupallistamisessa.