Wiljami Technologies Oy on Lapualla ja Nivalassa toimiva yritys, joka on erikoistunut viljankuivaukseen ja kosteuden mittaamiseen liittyviin laitteisiin.

Jokainen Wiljami-tuote on suunniteltu yhteistyössä viljanviljelijöiden saavuttaaksemme parhaan mahdollisen tuotteen viljankosteuden mittaamiseen. Wiljami viljankosteusmittari mittaa viljankosteuden sekä lämpötilan reaaliaikaisesti ja jatkuvatoimisesti suoraan kuivurista. Kuivausprosessia voidaan seurata sekä kontrolloida reaaliaikaisesti älypuhelimen tai tietokoneen välityksellä. Wiljamin älykäs IoT-ratkaisu varmistaa juuri oikean viljankosteuden. Etävalvonta ja etäseuranta sekä kuivauksen automaattinen pysäytys helpottavat viljelijän arkea, aikaa vapautuu muuhun tekemiseen.

Etsimme nyt Wiljamille myyjää/myyntipäällikköä, vastaamaan Wiljamin kosteusmittarin myynnistä, asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä sekä aktiivisesta uusasiakashankinnasta alueellasi. Työ edellyttää aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin.

Etsimme aktiivista, pitkäjänteistä ja positiivisen asenteen omaavaa myynnin ammattilaista tai sellaiseksi haluavaa. Omaat aitoa halua työskennellä päivittäin asiakkaiden parissa ja vastaat omalta osaltasi asiakastyytyväisyydestä. Työskentelet suunnitelmallisesti ja olet aikaansaava. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on palava halu kehittyä ja kehittää omaa työtään ja tehdä pitkäjänteisesti tuloksellista myyntityötä.

Odotamme sinulta innokkuutta ja halua oppia uutta sekä kykyä itsenäiseen työhön ja vastuunottoon sekä soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen tai tekninen).
Hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa vastuullisella ja ratkaisukeskeisellä otteella. Ajattelet asiakaslähtöisesti ja sinulla on hyvä palveluasennetta.

Sinua auttaa, jos tunnet maataloutta ja viljankuivausprosessia entuudestaan ja omaat kokemusta maatalouskaupasta ja ratkaisumyynnistä sekä osaat käyttää MS Office/CRM-ohjelmistoja. Ruotsin ja englannin kielen taito selkeä etu.

Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta maatalouden tai maatalousasiakkaiden parissa.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden työssä onnistumiseen Wiljamin tuotteiden ja tiimin avulla. Työskentelet mielenkiintoisen tuotealueen parissa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä.

Työ voidaan tehdä joustavasti ja sinulla on mahdollisuus myös etätyöskentelyyn. Toimistotilat ovat tarpeen tullessa käytettävissä Lapualla tai Nivalassa.

Soita tai laita viestiä!